| Subcribe via RSS

Browse > Home / , , / Blog Article: BDSM

BDSM

vineri, aprilie 3 | Posted in , ,

,,Inspirație? A văzut cineva niște inspirație p-aici?"

Știe toată lumea cu o șosetă desperecheată starea-n care ești când cauți febril ceva și știi că sigur nu găsești. Cel puțin până a doua zi. Dacă ești norocos. Ești ca un Superman cu X-Ray vision defect, inversat, scurt circuitat și cu bateria pusă invers, plus la minus. Nu găsești ce cauți chiar dacă-i sub nasul tău. Sau are zece indicatoare Las Vegas îndreptate-n cerc spre el.

D-asta există vacanțele, sâmbată seara, cocktailuri lângă piscină și oameni în jur. Ca să te deconectezi. Dacă e să ne luăm după cum domnul James Webb Young spune că apare inspirația, suntem pe la jumătate. Digerăm încet ce-am învățat despre ,,ce-trebuia-să-învățam" și așteptăm ideile să vină. Situația e ca a unui pescar care speră la știuca mare, deși între timp tot aruncă plăticile-napoi în baltă. Poate puțin mai mult. Noi mai prindem și guvizi și calamari*guvide anonim:,,total paradoxal!!"*.

Până aici durează teasing-ul. Ca să nu creadă nimeni că am scos bicele, pompele și latexul de la iernat: ,,Explicație titlu: BDSM, pe lângă hobbyul nevinovat, mai înseamnă și Bandiți De Super Market.". Promitem și jurăm pe CMYK&PANTONE că nu e specie de atlas radio Guerilla. ,,Bandiți de Super Market" e misiunea în care am fost azi. Bandiți pentru că teoretic nu e voie cu poze. De Super Market pentru că ne-am destins la Carrefour. Orhideea. ,,Misiune" pentru că asta face totul mai mișto.

Să spunem că ne-am dus ca să cercetăm în detaliu, să întoarcem pe toate părțile produsele românești și să tragem concluzii pertinente la întâlnirea de apoi, la care ne-am fi îmbracat la 4 ace deși nu era cazul....e la jumatea adevărului. Asta pentru c-a fost so very much loads of fun să fentezi angajați de supermarket, să faci poze lângă sute de litri de alcool, lenjerie de femei sau eșarfe parfumate, mai ales la ora în care magazinul devine furniCarrefour. 

Misiunea e îndeplinită. Ne-am relaxat. Para-stomacurile noastre de inspirație ar trebui să fie pline de sucuri creative în formă de curcubeu, cu ponei și fluturași care zburdă pe sub ele. Bine, poate nici chiar așa. Ponei care-s DJ pe breakbeats în timpul liber și fluturași psihedelici. 

            Și doar ca să ne credeți:



PS: Am luat ceva cu noi, totuși nu din Carrefour. Suntem fericiții posesori ai unei pungi ecologice cusute cu grijă și dragoste de niște bătrânei de la căminul ,,Floarea Roșie", de pe lângă supermarche(așa ni s-a spus cel puțin). O promoteriță de-a lor, pe la 60 de ani, ne-a convins s-o cumpărăm, în parcare. Avea și-o pernă cu model tradițional(o floare.roșie.), dar era peste buget. Așa că am rămas cu punga(fotografiată în soarele de Grozăvești mai sus) și fără poză cu doamna, care-a zis că e prea bătrănă că să facă poze, după ce s-a speriat când a auzit ,,Olimpiadele Comu...". Concluzia a fost că vrem să-mbătrânim frumos și demn...ca stejarii și veverițele.

0 Responses to "BDSM"

Leave a Reply