| Subcribe via RSS

Browse > Home / , , / Blog Article: Going public aand...gone!

Going public aand...gone!

luni, aprilie 13 | Posted in , ,

Așadar și prin urmare, se poartă o luptă mare.  De idei evident, așa că am cedat tentației și am decis să ne dezlănțuim la Olimpiade. Creativ, firește.

În ordinea numerelor de pe tricou (adica în ordine invers - alfabetică): Ste , Silvia, George ,Cos și Alina, adică Paradox, am intrat pe blog, pe forum, pe Twitter, și în febra advertisingului. Acum... nu mai e cale de intors și nimeni n-ar vrea asta.
"The whole world must know,Katie!".
Este un citat al unui mare Tom Cruise în viață atunci când a descoperit secretul Universului, replicat cu această ocazie exclusiv pentru blog-ul Paradox.
Care e legătura dintre vorbele de duh ale multi-talentatului ambasador al Planetei și echipa noastră, poate vă întrebați? 

Ca și el, și ca oricine, credem în ceva. Și vrem să știe cât mai mulți asta. 

Luăm apoi o experiență uzuală.Tăiatul moțului - sună ciudat, dar oricine poate să relaționeze cu ea.Teoretic, aici îți alegeai destinul. Dacă alegeai sabia jedi sau rățușca de cauciuc, pentru tine nu era mare diferență pentru că oricum nu știai de Forță sau că rățusca plutește. Diferența o făceau cei de care erai înconjurat și care se uitau la tine . E poate și motivul pentru care mătușa împingea bancnota de pe tavă spre tine când tu te-ntindeai după suricata de pluș. Ca unii să vadă alegerile tale,să le aprecieze și alții să fie mulțumiți că nu le-ai înșelat așteptările.
 Imaginea ta poți doar să o indici, dar alții o vor construi pentru tine, fiecare în mintea lui.
Noi am crezut de la început că putem să fim experți ai aparenței, să depășim intuiția și să fim para-docși, chiar dacă nu eram siguri ce însemna asta. Pe parcurs am aflat că poți să mergi pe 100 de căi diferite și tot ajungi unde trebuie. Ne apropiem de sfârșitul primei campanii și credem că lucrurile sunt foarte complexe și foarte simple în același timp. Și că e posibil să înțelegi asta.

Astea sunt lucrurile pe care ni le-am ales de pe tava cu multe valori, simboluri,credințe&alte chestii voodoo. 

Cu asta tăiem simbolic moțul super digital al echipei, pe data pe care noi o considerăm, paradoxal, norocoasă, 13 aprilie. Și facem public blogul nostru, imagine a muncii depuse.

Ne vedem la preselecții! 
Echipa Paradox

2 Responses to "Going public aand...gone!"

  1. Anonim Says:

    Ne vedem la preselectii !

  2. plantatia.ro Says:

    la preselectii cu noi,zic!

Leave a Reply